O konferenciji

JA, PREDUZETNIK KONFERENCIJA - STUDENTIMA

Kroz predavanja saznaćete kako su ostvareni preduzetnici započeli svoje prve preduzetničke poduhvate i kako je izgledao put koji su prešli od tada do današnjih biznisa, koji su to trendovi i izazovi sa kojima se preduzetnici susreću i kako ih prevazilaze, te kako da se i Vi odlučite na preduzetništvo.

Upoznajte se sa govornicima

Govornici

*predstavljeni su po abecednom redu.

Andrija
Gerić

Psiholog
Andrija Gerić je naš proslavljeni odbojkaš, dugogodišnji reprezentativac, koji iza sebe ima zaista impozantnu karijeru. Nakon završene sportske karijere, Andrija Gerić je završio studije psihologije i otpočeo svoju privatnu praksu.

Đorđe
petrović

CompaniesConnected
Vlasnik CompaniesConnected, autor serijala "Ja, Preduzetnik" i knjige "Savremena porodična kompanija",

Mila
Litvinjenko

Aura
Osnivač i direktor najpoznatijeg domaćeg kozmetičkog brenda Aura. Neke od nagrada kompanija: Top Serbian Brends, Kapetan Miša Atanasijević, Superbrands 2017-2018, Najbolje iz Srbije 2017, itd. Mila je lično "Cvetom uspeha za ženu zmaja", kao i regionalnom nagradom za najuspešniju ženu regiona "Veuve Clicquot Business Woman Award"

Nebojša
Matić

Mikroelektronika
Mikroelektronika je jedna je od najznačajnih svetskih kompanija u svojoj industriji, izvozi svoje proizvode u preko 140 zemalja sveta i prodaje svoje proizvode i kompanijama kao što su Toshiba, Sony, Ferrari, Ford, Toyota, General Motors...Tu su čak i NASA i CERN.

Sanja
Jakovljević

Beorol
Sanja Jakovljević je suosnivačica i generalna direktorka kompanije Beorol, koja je od početaka iz sopstvene garaže danas izrasla u kompaniju koja ima osam ćerki firmi u svetu, od Bliskog istoka, Rusije i Evrope, izvoze u preko 50 zemalja, imaju četiri proizvodnje, valjaka, četki, krep trake i plastike, nedavno su proglašeni 11. proizvodnjom na svetu, a plan je da 2023. godine dođu na 4. mesto te liste.

Sanja
Stanimirović

Testeral
Sanja Stanimirović je generalna direktorka porodične kompanije Testeral, koja se bavi proizvodnjom aluminijumskih konstrukcija, fasada, prozora i vrata, a svoje proizvode većinski plasira na inostrana tržišta. Dobitnica nagrade Žena zmaj 2022.

Vuk
Guberinić

Konsultant, bivši vlasnik CarGo
Vuk se skolovao u Italiji i SAD, govori nekoliko jezika i pasionirani je basketaš. Preduzetnik je u duši, voli nove stvari i tehnologije. Večiti je optimista i rado prihvata izazove i živeći i radeći u Srbiji, razvio je natprosečnu toleranciju ka riziku. Slepo veruje da moze da promeni svet na bolje...

Upoznajte se sa

sponzorima konferencije

AGENDA

04.05.2023.

10.00 - 10.45
Otvaranje foruma – Đorđe Petrović
10.45 - 11.30
Mila Litvinjenko, Aura - Od profesorke do preduzetnice
11.30 - 12.00
Kafe pauza
12.00 -12.45
Sanja Jakovljević, Beorol - Vizija
12.45 - 13.30
Vuk Guberinić - Katapult
13.30 - 14.15
Sanja Stanimirović, Testeral - Ulazak u porodičnu kompaniju nakon fakulteta
14.15 - 15.00
Pauza za ručak
15.00 - 15.45
Andrija Gerić - Preduzetnički počeci - psihološke prepreke i rešenja za njih
15.45 - 16.30
Nebojša Matić - Iz studentske sobe do 140 zemalja sveta
16.30
Zatvaranje konferencije

KOTIZACIJA

ZA UČESNIKE JE KONFERENCIJA BESPLATNA!

*Učesnik konferencije može biti student ili zaposleni u visokoškolskoj ustanovi.

Lokacija

Konferencija će se održati u skladu sa Uredbom o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti covid-19 u MTS Dvorani.

Kontakt

Za sva pitanja ili nedoumice možete nam se obratiti na

anita@japreduzetnik.rs

Pogledajte kako je bilo 2022. i 2021. u F. Termama

Scroll to Top