O konferenciji

Najveća konferencija posvećena preduzetništvu

Kroz panel diskusije i predavanja saznaćete kako su ostvareni preduzetnici započeli svoje prve preduzetničke poduhvate i kako je izgledao put koji su prešli od tada do današnjih biznisa, koji su to trendovi i izazovi sa kojima se preduzetnici susreću i kako ih prevazilaze, te kako da Vi sa Vašim poslovanjem dođete na jedan viši nivo.

Upoznajte se sa govornicima i panelistima

Govornici i panelisti

*predstavljeni su po abecednom redu.

Aleksandra
Miladinović

Menadžerka EBRD savetodavnog tima u Srbiji i regionalni koordinator za Zapadni Balkan
Menadžerka EBRD savetodavnog tima u Srbiji i regionalni koordinator za Zapadni Balkan

Bojan
Stevanović

Hauzmajstor
Bojan Stevanović je osnivač i generalni direktor kompanije Hauzmajstor, koja je nastala sa idejom da bude prvi privatni profesionalni servis za male kućne popravke. Danas se kompanija bavi održavanjem velikih objekata, property facility management-om, ima oko 170 zaposlenih, od čega je preko 20 inženjera, a vrednost imovine koju održavaju je preko 2,5 milijarde evra.

Božo
Janković

Enterijer Janković
Božo Janković je osnivač i direktor "Enterijer Janković", kompanije koja ima svetski renome i reference. Od strane EY je 2014. godine proglašen za "Preduzetnika godine" i predstavljao je Srbiju u Monte Karlu na takmičenju za EY Svetskog Preduzetnika.

Branko
Milutinović

Nordeus
Nordeus je počeo kao startup baziran u Beogradu koji je bez spoljašnjih investicija unutar godinu dana svojom igrom Top Eleven dostigao preko 3 miliona korisnika, a danas je ogromna IT firma,...

Dragana
Janjić

Vinarija Aleksić
Dragana Janjić je suvlasnica i direktorka Vinarije Aleksić, koju vodi zajedno sa svoje dve mlađe sestre. Vinarija danas ima kapacitet od 500.000 boca, 15 etiketa, izvoze u 7 zemalja i dobili su preko 90 nagrada koje su potvrda kvalitetnog rada.

Đorđe
Petrović

CompaniesConnected
Vlasnik CompaniesConnected, autor serijala "Ja, Preduzetnik" i knjige "Savremena porodična kompanija",

Goran
Kovačević

Gomex
Goran Kovačević je osnivač i generalni direktor kompanije Gomex, lanca maloprodajnih objekata, koja danas ima preko 2.000 zaposlenih i promet od 120 miliona evra.

Jasmina
Knežević

Acibadem Belmedic
Suvlasnica i direktorka Acibadem Bel Medic-a, privatnog zdravstvenog sistema koji postoji preko četvrt veka. Proglašena je Menadžerom godine 2020. Evropski pokret joj je 2003.godine dodelio nagradu Najevropljanin za doprinos integraciji evropske ideje u Srbiji u oblasti preduzetništva, a takođe je i dobitnica nagrade “Cvet uspeha za ženu zmaja” 2007.godine.

Jelena Popović Bujić

Iceberg salat centar,
Jelena Popović-Bujić je generalna direktorka i druga generacija u porodičnoj kompaniji Iceberg Salat Centar koja je osnovana 1990. ISC proizvodi i druge vrste salata, kao i druge vrste povrća i isporučuje proizvode McDonald’s lancu kao i velikom broju renomiranih restorana i supermarketa. Jelena je nagrađena EY Preduzetnik godine i prva je žena dobitnica te nagrade kod nas.

Miroljub
Radovanović

Jela
Miroljub Radovanović je suvlasnik i generalni direktor kompanije Jela iz Jagodine, koja svoje korene vuče čak iz 1956. godine, a kompanija zvanično postoji preko 30 godina. Jela je prepoznatljiva u industriji nameštaja, imajo oko 350 zaposlenih i posluju na tržištu Balkana, Rusije, Zapadne Evrope, Amerike, Afrike i u pregovorima su sa arapskim zemljama za ulazak na ta tržišta.

Nebojša
Šaponjić

Nelt
Nebojša Šaponjić je osnivač i suvlasnik kompanije Nelt, koja je danas izrasla u grupu biznisa, a koja zapošljava preko 4.000 ljudi, ima godišnji promet od oko milijardu evra i jedna je od najznačajnih privatnih kompanija Srbije.

Radoslav
Veselinović

Galeb
Radoslav Veselinović je osnivač kompanije Galeb, koju je 1989. godine registrovao kao prvo privatno preduzeće u bivšoj Jugoslaviji, koja danas ima oko 500 zaposlenih, mrežu od sedam sopstvenih preduzeća u zemlji i više od 200 ovlašćenih servisera i distributera, a Radoslav je preduzetnik preko 50 godina.

Rastko
Nicić

UniCredit Bank Srbija
Član Izvršnog odbora i direktor Poslovanja sa stanovništvom i malim privrednim društvima, UniCredit Bank Srbija

Sanja
Jakovljević

Beorol
Sanja Jakovljević je suosnivačica i generalna direktorka kompanije Beorol, koja je od početaka iz sopstvene garaže danas izrasla u kompaniju koja ima osam ćerki firmi u svetu, od Bliskog istoka, Rusije i Evrope, izvoze u preko 50 zemalja, imaju četiri proizvodnje, valjaka, četki, krep trake i plastike, nedavno su proglašeni 11. proizvodnjom na svetu, a plan je da 2023. godine dođu na 4. mesto te liste.

Saša
Popović

Vega IT Sourcing,
Saša Popović je suosnivač i CEO Vega IT Sourcing-a. Vega IT Sourcing ima preko 600 zaposlenih, uspešno posluje na nekoliko inostranih tržišta, ima kontinuirani rast i jedan od najneverovatnijih radnih prostora u Srbiji.

Slobodan
Janković

Inmold
Slobodan Janković je druga generacija porodične kompanije koja je osnovana 2006. godine. Osnovna delatnost kompanije je izrada visokokvalitetnih alata za brizganje plastike i obojenih metala. Inmold danas ima skoro 600 zaposlenih, sopstveni edukativni centar i svoje proizvode izvozi u preko 40 zemalja sveta.

Stojan
Dangubić

Aling Conel
Stojan Dangubić je suvlasnik i direktor porodične firme Aling-Conel, koju je pre više od tri decenije pokrenuo njegov otac, koji je bio najbolji alatničar tadašnje Jugoslavije, a koja je danas jedan od regionalnih lidera u proizvodnji elektroinstalacionog materijala i koja može zaista da posluži kao sjajan primer porodične kompanije. Danas Aling-Conel u svoje dve kompanije ima oko 350 radnika, izvoze na inostrana tržišta, a veliki deo porodice Dangubić, njihovih komšija, prijatelja i sugrađana radi u njoj.

Vladimir
Ivanović

UniCredit Bank Srbija
Direktor Poslovanja sa malim i srednjim preduzećima, UniCredit Bank Srbija

Koncert iznenađenja

ZVONKO BOGDAN

Upoznajte se sa

sponzorima konferencije

AGENDA

1. DAN

15.00 - 15.20
Otvaranje foruma – Đorđe Petrović
15.20 - 15.40
Rastko Nicić, UniCredit Bank Srbija – Šta bih ja kao preduzetnik, pitao sebe bankara!?
15.40-16.40
Jelena Popović Bujić, Iceberg salat centar – Kako smo rebrendirali porodičnu kompaniju
16.40-17.40
Saša Popović, Vega IT – Uvođenje zaposlenih u vlasništvo kompanije
17.40-19.30
Spa centar i večera
19.30-21.30
Branko Milutinović, Nordeus – intervju uživo
21.30
Druženje i networking

2. DAN

08.00 - 10.00
Doručak
10.00 - 11.00
Radoslav Veselinović, Galeb Group – Preko pola veka u preduzetništvu
11.00 -12.00
Aleksandra Miladinović, Menadžerka EBRD savetodavnog tima u Srbiji i regionalni koordinator za Zapadni Balkan - Razvoj poslovanja uz podrsku EBRD
12.00 -13.00
Pauza
13.00 - 15.00
Panel: Prodaja većinskog dela kompanije – Goran Kovačević, Gomex, Jasmina Knežević, Acibadem Belmedic, Bojan Stevanović, Hauzmajstor, Vladimir Ivanović, UniCredit Bank Srbija
15.00 -16.30h
Ručak
16.30 - 17.30
Sanja Jakovljević, Beorol – Poslovanje bez problema naplate potraživanja
17.30 - 18.30
Aleksandar Đorđević, Pinoles– Povlačenje osnivača iz operativnog poslovanja
Specijalni gosti: Stevan Panić, Radojica Popović
18.30 - 20.00
Spa i networking
20.00 - 21.30
Gala večera
21.30
Koncert – Zvonko Bogdan

3. DAN

08.00 -10.00
Doručak i odjava
10.00 -11.00
Slobodan Janković, Inmold – Kako smo stvorili edukativni centar u kompaniji?
11.00-13.00
Panel - Iz Srbije u svet – Božo Janković, Enterijer Janković, Miroljub Radovanović, Jela Jagodina, Stojan Dangubić, Aling Conel
13.00
Zatvaranje konferencije

KOTIZACIJA ZA ČLANOVE KLUBA

28.500,00 RSD + PDV

*Za više kupljenih karata u okviru jedne kompanije odobravamo popust.
*Potrebno je da imate plaćenu članarinu u Klubu da biste ostvarili pravo na povlašćenu kotizaciju.

KOTIZACIJA

33.500,00 RSD + PDV

*Za više kupljenih karata u okviru jedne kompanije odobravamo popust.

KOTIZACIJA - live stream

12.000,00 RSD + PDV

*Za više kupljenih karata u okviru jedne kompanije odobravamo popust.

Smeštaj

Za učesnike konferencije je obezbeđena povlašćena cena smeštaja u hotelu FRUŠKE TERME i VRDNIČKA KULA.

Konferencija će se održati u skladu sa Uredbom o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti covid-19, a u slučaju da okupljanje ne bude dozvoljeno, iznos kotizacije za konferenciju će biti vraćen u celosti. Takođe, hotel izdaje vaučer koji važi i u toku cele sledeće godine.

Ukoliko želite da rezervišete smeštaj u hotelu, najlepše Vas molimo da preuzmete form list hotela i popunjenu je prosledite hotelu.

Kontakt

Za sva pitanja ili nedoumice možete nam se obratiti na

anita@japreduzetnik.rs

Pogledajte kako je bilo 2021.

Scroll to Top